Les Maques de Neige

“Les Maques de Neige – 33 études de Concert pour Accordéon” forsyner accordeonet med et sæt koncertetuder svarende til Chopins, Liszt eller Scriabin i klaverrepertoiret – og er det mest omfattende sæt koncertetuder, der nogensinde er komponeret for instrumentet – ja, vel faktisk det mest omfattende værk overhovedet!
Louis Aguirre har komponeret værket i tæt samarbejde med Adam Ørvad igennem 2018 og 19 og omfatter 33 stykker af i alt ca. 1 1/2 times varighed. Stykkerne belyser nærmest alle tænkelige tekniske aspekter af accordeonspillet – men de er også særdeles velegnet koncertegnet musik af vidt forskellig karakter
!
Titlen – “Les Masques de Neige” (“Snemaskerne”) – kan hentyde til, at komponisten undervejs tager forskellige “masker” på – og leger med sin egen fortolkning af forskellige musikalske stilarter. Flere af stykkerne er inspireret af bl.a. malerier, religioner, parafraser over andre komponisters musik – Således skabes et meget afvekslende værk.
Stykkerne er til nu blevet uropført etapevis gennem – men denne koncert bliver den første samlede opførelse af kæmpeværket!
Entré kr. 100,-
Studerende gratis
Køb billetter på billet.dk eller i døren

Dato

mar 13 2022
Expired!

Tid

15:00 - 17:00

Sted

Metronomen
Godthåbsvej 33, 2000 Frederiksberg